Start Nyheter Kundcase
Halverade luftflöden på H&M i Huddinge

Halverade luftflöden på H&M i Huddinge

Fastighetsbolaget Huge Bostäder AB har valt ut Aktea Energy för att kontrollera ventilationen i hela fastighetsbeståndet. Just nu arbetar vi med Huddinge Centrum.

Tillsammans med kunden och ett injusteringsföretag har vi tagit fram en innovativ och effektiv arbetsmodell, som både sparar pengar och tid för kunden, samtidigt som energianvändningen kan minskas med oförändrad eller förbättrad inomhusmiljö. 

Ett exempel där den nya modellen använts är H&M:s butik i Huddinge. Vi upplevde att det fanns utrymme för relativt djärva justeringar. Personalen på H&M vittnar om att det tidigare fanns luftströmmar som fick klädesplagg att fladdra på sina ställ. Flödena i stort sett halverades, samtidigt som lufttrycket justerades och systemet balanserades.

Resultatet kom direkt. Personalen på H&M är jättenöjda med att ha fått bättre inomhusklimat, samtidigt som fastighetsägaren bidragit till minskad energianvändning. 

Ta del av hela kundcaset och läs om modellen som många andra fastighetsägare skulle kunna tjäna mycket på att använda!


Vill du också få bättre kontroll på din ventilation?

Akteas konsulter är specialister på energieffektivitet och sund inomhusmiljö i fastigheter och verksamheter. Vi vill hjälpa fler företag att sänka sina energikostnader och bidra till ett bättre klimat.

Kontakta oss idag för att prata om ditt företags förutsättningar och mål. Vilket av våra kontor ligger närmast dig?