Start Nyheter Händer hos Aktea
Lyckad första del i seminarieserien om energieffektivisering

Lyckad första del i seminarieserien om energieffektivisering

”Vad är det värt att få ett bättre inomhusklimat?” Detta var temat för ett välbesökt seminarium som vi arrangerade igår.

Vi som arbetar med energieffektivisering älskar att värdera allt i kilowattimmar. De är lätta att mäta och räkna, och om möjligt ännu enklare att översätta till kronor och ören. Men vi vet alla att det inte är kWh-minskningar som får Sveriges företag, industrier och fastighetsägare att satsa på energieffektivisering. De drivs av andra värden, såsom nöjdare hyresgäster, bättre arbetsmiljöer, minskad klimatpåverkan, ökad produktivitet, fastighetslån till lägre räntor osv.


Källa: IEA 2014

Ett 50-tal personer tog del av intressanta presentationer från en handfull experter som syns på fotot överst på sidan. Från vänster: Lotta Bångens (Nitton) som var kvällens moderator, Magnus Stjerndahl (Aktea), Eje Sandberg (Aton), Nils Borg (Borg&Co) och Agneta Persson (Anthesis). De bjöd på intressanta presentationer och delade med sig av case som engagerade de samlade. Diskussionerna fortsatte med eftersnack i Aktea Stockholms lokaler. 

Vi som anordnar seminarieserien är konsortiet med Aktea, Anthesis, Aton, Borg&Co och Nitton.

Nu ser vi fram emot fortsättningen i höst och hoppas på att få träffa dig där!

Här kan du läsa mer om seminariet