Start Nyheter Delad kunskap
Fastighetsägarna påminner om vikten av att använda auktoriserade företag

Fastighetsägarna påminner om vikten av att använda auktoriserade företag

Vi på Aktea är stolta över att ihop med några till i branschen ha auktoriserats som energikartläggare. Vi har arbetat igenom våra processer för att leverera riktigt hög nytta för fastighetsägaren.

Vill du få ett bättre inomhusklimat och lägre elräkning för din fastighet och samtidigt vara delaktig i att rädda klimatet? Då är det energieffektivisering som gäller. För att hjälpa dig hitta ett företag som du kan känna dig trygg med när du ska utföra energieffektiviseringen har Energieffektiviseringsföretagen, EEF, tagit fram en auktorisation för företag som säljer energieffektiviserande tjänster och produkter.

Aktea var det första företaget som lät sig granskas utifrån EEF:s tuffa krav för att kunna auktoriseras som energikartläggare.

Fastighetsägarna lyfter i en artikel vikten av att kunna känna förtroendet för företag i branschen så att fler lyckade energieffektiviseringsprojekt faktiskt genomförs.

För dig som är fastighetsägare är fördelen med att använda ett auktoriserat företag till exempel att du i efterhand kan falla tillbaka på auktorisationen om du är missnöjd med hur uppdraget har utförts. En annan fördel är att auktorisationen hjälper dig att inte missa saker när ni ska komma överens om uppdraget och att tydligheten ökar mellan kund och utförare.

Du hittar de auktoriserade företagen på under ”Hitta företagen” på www.eef.se

Kontakta oss idag för mer information kring hur Akteas energiexperter  arbetar med energikartläggning och kontroll i fastighetsförvaltning