Start Nyheter Händer hos Aktea
Skinande nytt Uppsala-kontor i Juvelen

Skinande nytt Uppsala-kontor i Juvelen

Idag flyttade Aktea Energys Uppsala-kontor in i stans och Vasakronans häftigaste byggnad, Juvelen. Vi är glada över att få ingå i de dynamiska tillväxtföretagen runt BASE10 Uppsala.

Nu har Richard Thygesen arbetat drygt tre månader på Aktea och har satt sig djupare in i hur företaget fungerar, samtidigt som han arbetat med att etablera ett helt nytt kontor i Uppsala. Det ligger i Juvelen som huserar den heta kontorshubben och startupcentret BASE10. Adressen är Stationsgatan 23, plan 3, det vill säga i bästa pendlarläge med omedelbar närhet till Uppsala Resecentrum.

Gör klimatskillnad på riktigt

– Att börja på Aktea har varit en spännande utmaning. Det har varit roligt att få sätta sig in i och få bättre insikt i hur många olika och intressanta uppdrag vi arbetar med på Aktea. Allt från energideklarationer till att driva det dagliga arbetet inom Samling för solel, där vi bland annat arbetar med att ta fram material för effektivare processer vid inköp av solcellssystem.

– En av de viktigaste sakerna jag tar med mig efter första kvartalet är att vi genom vårt arbete verkligen gör klimatskillnad på riktigt!

Kom gärna och hälsa på oss!

– Inledningsvis har jag lagt en stor del av min tid på att skapa kännedom om Akteas etablering i staden bland Uppsalas näringsliv. Det är väldigt roligt att få träffa så många intressanta och kunniga människor som arbetar i spännande företag häromkring. Jag tror och hoppas att det leder till att allt fler här i Uppsala län får upp ögonen för Aktea, vår kompetens och vad vi kan hjälpa just er med.

– Vill ni ha en mer detaljerad dragning av vårt erbjudande är ni välkomna att kontakta mig så berättar jag mer och lyssnar på vad just ni har för behov av konsultstöd inom energiområdet. Självklart bjuder jag på kaffe eller te.

Slå Richard Thygesen en signal på 0707-81 82 64 för att stämma av när du kan kika inom!