Start Nyheter Händer hos Aktea
Aktea Akademi bjuder in till distanskurser

Aktea Akademi bjuder in till distanskurser

Aktea har samlat kunskap och erfarenhet inom drift och energi i 12 år. Vi har flitigt anlitats som föreläsare och har hållit en lång rad kundanpassade utbildningar. Nu vill vi dela med oss kunskapen till flera och har valt att vidareutveckla ett antal av våra populära ämnen till ett format som gör att du på distans, online via egen dator, kan lära dig mer inom specifika ämnen.

Online kurser för dig som vill lära dig mer

Inom Aktea Akademi arrangeras interaktiva kurser som utgår från verkliga exempel och diskussioner, snarare än slides och passiv inlärning. Kurserna är noga utformade för att engagera och utmana dig som deltagare, genom en balans av teori och övningar i små grupper. Allt material kommer att göras tillgängligt efter kursen.

Först ut: Inomhusmiljö & installationer för driftpersonal 27–28 maj

Detta en kurs anpassad för dig som vill fördjupa dina kunskaper inom fastighetsdrift. Du får en bred och god insikt i hur byggnadens system samverkar och hur inomhusmiljön påverkar brukaren. 

Kursen leds av Peter Karlsson senior konsult och kunskapschef på Aktea i Göteborg. Peter är en mycket erfaren energiexpert och föreläsare, som håller i allt från kortare företagskurser till längre utbildningsprogram. 

Detta är en av en rad kurser som kommer att erbjudas inom en snar framtid.

Klicka på bilden nedan för att ladda ner informationsblad till kursen, med uppgifter kring innehåll, kostnad och tider. Där får du även information kring om det finns några krav på förkunskaper och kan läsa mer om föreläsaren Peter Karlsson. Klickar du på länken till höger kommer du direkt till anmälan. 

Anmäl dig här >> 

 

Kontakt

Efter anmälan kommer du att få en bekräftelse i din mejlbox, där du även blir inbjuden via en länk till vår utbildningsportal med ytterligare information om vad du har att förvänta dig före, under och efter utbildningstillfället.

Har du frågor kring innehållet är du varmt välkommen att höra av dig antingen via mejl till AkteaAkademi@aktea.se eller genom att ringa vår utbildningskoordinator Fahami Green på 070-995 99 96.
 

Vill du gå en distanskurs i solcellssystem eller energioptimering?

Gå till aktea.se/Akademi för att läsa mer om kommande kurstillfällen!