Start Nyheter Delad kunskap
Nya chanser att gå kurser om solcellssystem

Nya chanser att gå kurser om solcellssystem

Rätt solcellssystem för din fastighet är ett av Aktea Akademis uppskattade utbildningsprogram som nu går i repris. Upplägget är skräddarsytt utifrån vår långa erfarenhet av vilka krav och utmaningar som ställs på dig i din yrkesroll.

Vårens utbildningsprogram med fokus solcellssystem från Aktea Akademi är fördelat på tre fristående halvdagskurser. Kurserna äger rum mellan den 27 januari och 21 april. Självklart kan de genomföras på distans, online via din egen dator.  Klicka på bilden nedan för att öppna programöversikt (pdf) i separat fönster.

 

Målgrupp

Detta utbildningsprogram riktar sig till dig som jobbar med affärsutveckling, fastighetsprojekt och förvaltning samt miljö- och hållbarhetschefer. Utbildningen är också givande för bostadsrättsföreningar.

Du behöver inga förkunskaper för att tillgodogöra dig utbildningen men det är en fördel om du har varit i kontakt med solceller på något sätt tidigare.

Utbildningsmål

Efter utbildningsprogrammet kommer du ha en god förståelse för helheten kring en solcellsinvestering för en fastighet ur ett teknisk, ekonomiskt och regelmässigt perspektiv. Du kommer kunna räkna på en investerings lönsamhet och veta vad du behöver göra inför en upphandling. Du vet vilka tak som lämpar sig för solceller och du har en känsla för nyckeltal för en solcellsanläggning.

Om upplägget

Kursserien består av tre delar. Du kan gå alla eller välja de kurser där du vill komplettera dina kunskaper med. 

Vid anmälan till samtliga kurser utgår 10 % rabatt! 

Alla kurser hålls av någon av Akteas erfarna energikonsulter, på distans via webbuppkoppling.

Ingående kurstillfällen

I beskrivningen för respektive kurs finns uppgifter kring bland annat innehåll, tider och föreläsare. 


 
 >> Anmäl dig här

 
 >> Anmäl dig här

 
 >> Anmäl dig här


Kontakt

Efter anmälan kommer du att få en bekräftelse i din mejlbox tillsammans med ytterligare information om vad du har att förvänta dig före, under och efter utbildningstillfället.

Har du frågor kring innehållet är du varmt välkommen att höra av dig till Kristin Vanky antingen via mejl kristin.vanky@aktea.se eller telefon 076 566 93 77.

Här hittar du fler kurser i Aktea Akademi