Start Nyheter Delad kunskap
Webbinarium: Elektrifiering med fastigheterna i centrum

Webbinarium: Elektrifiering med fastigheterna i centrum

Aktea bjuder in till digital kunskapslunch den 25 maj 2021 om utvecklingen inom elektrifiering av fastigheter. Alla intresserade är välkomna!

Utvecklingen inom elektrifieringen av fastigheter går väldigt snabbt. Bara de senaste 12 månaderna har vi  81% fler laddbara fordon, 39% fler publika laddpunkter och 50% fler nätanslutna solcellsanläggningar. Den gemensamma nämnaren är att fastigheterna står i centrum för utvecklingen.

Solceller, laddstolpar, nya eltariffer och olika former av energilager är idag delar av det vardagliga arbetet för en fastighetsägare. Samtidigt är det inte helt lätt att se hur dessa delar passar in i en helhet. Det är enkelt att fokusera på de enskilda delarna och svårt att fånga upp helheten.

Med en plan för elektrifiering som helhet finns många mervärden och möjligheter att hämta samt inte minst bättre resultat att uppnå.

Målgruppen är fastighetsägare eller du som arbetar med fastigheter. Sprid gärna inbjudan inom din organisation, alla som är intresserade är välkomna!

Datum: 25 maj
Tid:       11:45-12:45
Plats:    Digitalt via Zoom, möteslänk skickas ut till anmälda dagen innan

>> Mer information och anmälan i inbjudan (öppnas som pdf) <<

Varmt välkommen!

Frågor? Kontakta Kristin Vanky på 076-566 93 77 eller kristin.vanky@aktea.se