Start Nyheter Delad kunskap
Minska energianvändningen med 15%?

Minska energianvändningen med 15%?

Aktea Energy lanserar nu tjänsten Energy Coach med Vattenfall som samarbetspartner för att aktivt och regelbundet stötta företag i energifrågor. Ett enkelt, roligt och lönsamt sätt att spara energi med hjälp av en personlig coach.

Vi träffar ofta personer som är ensamma i organisationen att arbeta med energi- och teknikfrågor. Dessa personer blir ofta tvungna att lita på partiska leverantörer eller entreprenörer. 

Kanske känner du igen dig i en eller flera av följande vanligt förekommande utmaningar?

  • Budgeten räcker inte till allt
  • Svårt att avsätta nog tid
  • Litar inte på säljare
  • Annan part äger anläggningen
  • Vet inte vad som är "rätt" åtgärd
  • Svårt att gå från ord till handling

Aktea Energy lanserar därför nu tjänsten Energy Coach med Vattenfall som samarbetspartner för att aktivt och regelbundet stötta företag i energifrågor.

Konceptet baseras på lärdomar från projekt som Aktea drivit med hundratals organisationer. I snitt har organisationerna effektiviserat sin energianvändning med över 15%. 
 
Energy Coach är en abonnemangsbaserat tjänst som riktar sig främst mot organisationer som saknar tid och resurser att arbeta med energi- och klimatfrågor.
 
Tjänsten innefattar flera olika delar, bland annat en personlig energispecialist för att bolla tankar och upplägg, erfarenhetsutbyte i stora nätverk, digitala arbetsytor, och så klart ingår platsbesök och hjälp att hitta energibesparingsåtgärder. 
 
Vårt mål är att deltagarna ska effektivisera sin energianvändning med i snitt 15%. Vill du bli en av dem? Läs mer på www.energycoach.se