Start Väx hos Aktea Aktea Akademi

Aktea Akademi

Ta tillfället i akt att via distanskurser öka din kunskap och dina förmågor!

Akteas oberoende specialister är vana föredragshållare och utbildare inom allt från energioptimering och solel till löpande skötsel och underhåll. Vi har sedan vi grundades för cirka tolv år sedan, anlitats för att höja olika medarbetares kunskapsnivå och öka deras förståelse för effektivisering och engagemang genom våra företagsutbildningar, så de kan möta dagens utmaningar och krav på energieffektivitet. Våra utbildningsinsatser har både bestått i företagsspecifika sådana, samt genomförts vid skolor eller i en rad olika kompetensnätverk.

Öppna distanskurser hösten 2020

I våras beslutade vi oss, på bakgrund av vår kunskap och erfarenhet, att vidareutveckla ett antal av våra populära utbildningar till ett format som gör att du på distans, online via din egen dator, kan genomföra kurserna. Alla kurser i Aktea Akademi är utformade för att engagera dig som deltagare och för att utmana genom en balans av teori och övningar/diskussioner i små grupper. Kurserna har visat sig vara mycket uppskattade när vi genomfört dessa tidigare i liknande form som skräddarsydda utbildningar hos våra kunder.

Kommande kurstillfällen

Klicka på bilderna nedan för att ladda ner informationsblad till respektive kurs med uppgifter kring innehåll, kostnad och tider. Där får du även information kring om det finns några krav på förkunskaper och vem som är föreläsare. 

 

 
(Titta in här lite då och då, eftersom vi lägger till kurser löpande!)  

 

Kontakt

Efter anmälan kommer du att få en bekräftelse i din mejlbox, där du även blir inbjuden via en länk till vår utbildningsportal med ytterligare information om vad du har att förvänta dig före, under och efter utbildningstillfället.

Har du frågor kring innehållet är du varmt välkommen att höra av dig antingen via mejl till AkteaAkademi@aktea.se eller genom att ringa vår utbildningskoordinator Fahami Green på 070-995 99 96.

 

Några referenser
 

Teknologisk Institut

Peter Karlsson är en flitigt anlitad föreläsare. Utöver att vara kunskapschef på Aktea är han ordförande i Sveriges Energirådgivare och har jobbat med inomhusmiljöfrågor och ventilationer i många år. Här berättar han i en intervju av Morgan Sörmlind på Teknologisk Institut om vad man som deltagare kan få ut av när han föreläser och håller i workshopen för konferensen INOMHUSMILJÖ som går i Stockholm 5 - 6 maj 2020.

SBC Sveriges BostadsrättsCentrums bostadsrättsföreningar

SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB har sedan 2017 ett rikstäckande samarbete med Aktea kring energideklarationer för bostadsrättsföreningar. Nyligen utökade SBC samarbetet så att det även inkluderar förstudier av solceller och elbilsladdning. 
Läs mer om utbildningarna hos SCB här

Fastighetsägarna Stockholm


Intresset för solceller ökar bland fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. I höstas bjöd Fastighetsägarna in till tre workshops, där medlemmar fick ta reda på hur potentialen för solceller såg ut på deras fastighet under handledning av solelspecialister från Aktea. Varje deltagare skulle kunna lämna workshopen med det underlag som krävdes för att kunna fatta beslut om en investering.
Här kan du läsa mer om utbildningarna hos Fastighetsägarna.