Start Väx hos Aktea Aktea Akademi kurser 2021

Aktea Akademi kurser

Utbildningsprogram våren 2021 


Nu är vårens schema här! Alla kurser hålls av någon av Akteas erfarna energikonsulter, på distans via webbuppkoppling. Klicka på ämnet nedan för upplägg och anmälan:

     Energifokuserad fastighetsdrift
– 5 fristående kurser vid två tillfällen
     Rätt solcellssystem på din fastighet
– 3 fristående kurser vid två tillfällen
   
     Energifokuserad fastighetsförvaltning
– 1 fristående kurs vid tre tillfällen
     Rätt laddinfrastruktur för din fastighet
– 1 fristånde kurs vid tre tillfällen

 

                     


Energifokuserad fastighetsdrift

Programmet Energifokuserad fastighetsdrift är fördelat på fem fristående halvdagskurser som vardera ges vid två tillfällen i vår mellan januari och juni. Går du alla fem kursmoment får du Akteas diplom för Energifokuserad fastighetsdrift.

Programmet riktar sig mot dig som arbetar dagligen med fastighetsdrift. Du kanske är fastighetstekniker, fastighetsskötare, bovärd, förvaltare eller arbetar i en driftorganisation. Läs mer i programöversikten (pdf).

 

 

Ingående kurstillfällen

I beskrivningen för respektive kurs finns uppgifter kring bland annat innehåll, tider och föreläsare. 

Vid anmälan till samtliga kurser utgår 10 % rabatt! 

 >> Anmäl dig här
 13/1 eller 25/3

 >> Anmäl dig här
  3/2 eller 13/4


 
 >> Anmäl dig här
 17/3 eller 6/5

 

 
 >> Anmäl dig här
 14/4 eller 20/5
 >> Anmäl dig här
 12/5 eller 9/6


                     


Rätt solcellssystem på din fastighet

Rätt solcellssystem på din fastighet är ett av våra uppskattade utbildningsprogram som nu går i repris. Upplägget är skräddarsytt utifrån vår långa erfarenhet av vilka krav och utmaningar som ställs på dig i din yrkesroll. Det passar dig som jobbar med affärsutveckling, fastighetsprojekt och förvaltning samt miljö- och hållbarhetschefer. Utbildningen är också givande för bostadsrättsföreningar.

Programmet är fördelat på tre fristående halvdagskurser som alla erbjuds vid två tillfällen i vår. Självklart kan de genomföras på distans, online via din egen dator. Öppna programöversikt (pdf).

 

 

Ingående kurstillfällen

Kursserien består av tre delar. Du kan gå alla eller välja de kurser där du vill komplettera dina kunskaper. 

Vid anmälan till samtliga kurser utgår 10 % rabatt! 


 
 >> Anmäl dig här
 27/1 eller 5/5

 
 >> Anmäl dig här
 10/3 eller 19/5

 
 >> Anmäl dig här
 21/4 eller 8/6

                     
 

Energifokuserad fastighetsförvaltning

I den här kursen fokuserar vi på de vardagliga utmaningarna inom energi för dig som arbetar med övergripande fastighetsförvaltning. Utbildningen ger dig den uppdaterade verktygslåda du behöver för att få koll på och optimera de återkommande insatserna som krävs i en energifokuserad förvaltning. 

Programmet består av en intensiv halvdagskurs under förmiddagen vid tre olika tillfällen i vår. Du genomför den på distans, online via din egen dator. Öppna kursinformationsblad (pdf).

 >> Anmäl dig här
 10/2, 20/4 el. 1/6


                     


Rätt laddinfrastruktur för din fastighet

Under december skedde ett paradigmskifte – för första gången var en elbil Sveriges mest sålda bil. Kanske är det hög tid att din fastighet möter efterfrågan med lämplig laddinfrastruktur? Aktea Akademi erbjuder en perfekt kurs vid tre tillfällen i vår!

Den digitala kursen äger rum under en intensiv förmiddag. Säkra dig en plats under ett av vårens kurstillfällen; 24 mars, 15 april eller 26 maj. Vilket datum passar dig bäst?

Läs mer om lämpliga förkunskaper, kursledaren Jon Malmsten med mera här i kursbladet (pdf).

 >> Anmäl dig här
 24/3, 15/4 el. 26/5


                     Kontakt

Efter anmälan kommer du att få en bekräftelse i din mejlbox tillsammans med ytterligare information om vad du har att förvänta dig före, under och efter utbildningstillfället.

Har du frågor kring innehållet är du varmt välkommen att höra av dig till Kristin Vanky antingen via mejl kristin.vanky@aktea.se eller telefon 076 566 93 77.