Start Väx hos Aktea Aktea Akademi kurser 2021

Aktea Akademi kurser

Utbildningsprogram hösten 2021 Nu är höstens schema lagt! Notera att varje kurs erbjuds vid två olika tillfällen.

Alla kurser är webbaserade och leds av erfarna energikonsulter från Aktea. Klicka på ämnet för att läsa mer om höstens upplägg och hitta länk till anmälan:


 

                     

Teknikutbildning för driftspersonal

Programmet är fördelat på fem fristående halvdagskurser som vardera ges vid två tillfällen i höst. Det riktar sig mot dig som arbetar dagligen med fastighetsdrift. Du kanske är fastighetstekniker, fastighetsskötare, bovärd, förvaltare eller arbetar i en driftorganisation. Läs mer i programöversikten genom att klicka på knappen nedan (pdf).

 


Ingående kurstillfällen

I beskrivningen för respektive kurs finns uppgifter kring bland annat innehåll, tider och föreläsare. 

Vid anmälan till samtliga kurser utgår 10 % rabatt! 


 >> Anmäl dig här 31/8 eller 26/10

 


 >> Anmäl dig här 16/9 eller 9/11

 


>> Anmäl dig här 28/9 eller 23/11

 


 >> Anmäl dig här 13/10 eller 2/12

 


>> Anmäl dig här  26/10 eller 16/12

 


                     


Rätt solcellssystem på din fastighet

Detta är ett av våra uppskattade utbildningsprogram som nu går i repris. Upplägget är skräddarsytt utifrån vår långa erfarenhet av vilka krav och utmaningar som ställs på dig i din yrkesroll. Det passar dig som jobbar med affärsutveckling, fastighetsprojekt och förvaltning samt miljö- och hållbarhetschefer. Utbildningen är också givande för bostadsrättsföreningar.

Programmet är fördelat på tre fristående halvdagskurser som alla erbjuds vid två tillfällen i höst. Självklart kan de genomföras på distans, online via din egen dator. Se programöversikt nedan (pdf).

 

 

Ingående kurstillfällen

Kursserien består av tre delar. Du kan gå alla eller välja de kurser där du vill komplettera dina kunskaper. 

Vid anmälan till samtliga kurser utgår 10 % rabatt! 


 >> Anmäl dig här 1/9 eller 21/10
 
 

 >> Anmäl dig här 16/9 eller 10/11
 
 


>> Anmäl dig här 29/9 eller 25/11

 

                     
 

Energifokuserad fastighetsförvaltning

I den här kursen fokuserar vi på de vardagliga utmaningarna inom energi för dig som arbetar med övergripande fastighetsförvaltning. Utbildningen ger dig den uppdaterade verktygslåda du behöver för att få koll på och optimera de återkommande insatserna som krävs i en energifokuserad förvaltning. 

Kursen äger rum under en intensiv halvdag vid två olika tillfällen i höst. Du genomför den på distans, online via din egen dator. 


>> Anmäl dig här 8/9 eller 27/10

 


                     


Rätt laddinfrastruktur för din fastighet

I december 2020 skedde ett paradigmskifte – för första gången var en elbil Sveriges mest sålda bil. Kanske är det hög tid att din fastighet möter efterfrågan med lämplig laddinfrastruktur? Aktea Akademi erbjuder en perfekt kurs!

Den digitala kursen genomförs under en intensiv förmiddag. Säkra dig en plats under ett av höstens kurstillfällen. Läs mer om lämpliga förkunskaper, kursledaren Jon Malmsten med mera nedan i kursbladet (pdf).


>> Anmäl dig här till 21/9 eller 20/10

 

 

                     Kontakt

Efter anmälan kommer du att få en bekräftelse i din mejlbox tillsammans med ytterligare information om vad du har att förvänta dig före, under och efter utbildningstillfället.

Har du frågor kring innehållet är du varmt välkommen att höra av dig till oss via AkteaAkademi@aktea.se.