Energikonsult till Umeå

Aktea i Umeå söker dig, energiingenjör, som vill bidra till minskat energislöseri! Gillar du att arbeta fritt och varierat i en bransch där du utmanas och ständigt lär nytt? Är du redo för ett nytt steg i karriären och vara med och bidra till att utveckla Akteas kontor i Umeå? Då kommer du att trivas som en i gänget hos oss oberoende energikonsulter!

 • Placering
  Umeå
 • Omfattning
  Heltid
 • Anställningsform
  Tillsvidareanställning
 • Start
  Omgående

Utmaningen

Akteas Umeå-kontor har funnits sedan 2016 och hjälpt kunder över hela Västerbotten. Från juni har vi vårt kontor på tidigare regementsområdet I20, numera Umestan företagspark. I dagsläget är vi två energikonsulter och ser att våra tjänster efterfrågas av fler. Därför letar vi nu efter fler kollegor som vill vara med och bygga ut verksamheten. 

Som energikonsult på Aktea får du hänga med i den snabba utveckling som sker inom energieffektiviseringsområdet. Arbetet är flexibelt med stor variation mellan fältarbete och kontorsjobb. 

I rollen kommer du framförallt att arbeta hands-on i energirelaterade uppdrag för fastighetsägare och företag. Samtidigt har du möjlighet att bidra till att utveckla kontorets verksamhet och bygga fler långsiktiga kundrelationer i Västerbotten med omnejd. 

Kunskaper och färdigheter 

Du behöver ha kunskap och erfarenhet av energiteknik, liksom ett kontaktnät i regionen. Lämpligen har du minst 5 års arbetslivserfarenhet som energiingenjör. Certifiering som energiexpert eller energikartläggare är meriterande. 

Som person önskar vi att du är generös med både kunskap och humor och drivs av att hjälpa andra.  

Du behöver vara flytande i svenska i både tal och skrift, samt inneha B-körkort för att kunna ta dig runt på kundbesök. 

Om företaget

Aktea har de senaste åren haft en positiv tillväxt och har nu fem kontor runtom i landet med cirka 40 medarbetare. 

Vårt arbete är organiserat i fem tjänsteområden – Energiförvaltning, Energiprojekt, Energisamordning, Elektrifiering och Energi- & klimatrapportering. 

Samarbetet mellan kontoren är tätt, både i uppdrag och genom gemensamma aktiviteter. 

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Sök!

Är du nyfiken på Aktea och känner att tjänsten lockar, skicka in ditt CV eller Linkedin-profil och skriv gärna några rader om dig själv! Eller slå en signal för mer information.

Sök

Magnus Stjerndahl /
Stockholm & kontorschef i Umeå

Telefon
070-4949 550